Ydelser

Rådgivning
Få klarlagt hvilke sociale medier, som organisationen skal benytte i sin kommunikation. Giver det ikke værdi at være på Twitter, så lad være – og brug i stedet kræfterne på at skrue det appetitvækkende nyhedsbrev sammen.

Elmose Kommunikation hjælper med at identificere de kanaler og tjenester, som opfylder jeres behov.

Få også rådgivning om hvilke få skridt, du og din organisation kan tage for at beskytte jeres kommunikation bedre – især med fokus på brugervenlige værktøjer og metoder.

Undervisning
Der må “hands on” til, bits og bytes på hænderne , før kommunikationen bliver rigtigt effektiv.

Elmose Kommunikation står for at undervise ledelse og medarbejdere med inddragelse af cases fra virkeligheden, så de får prøvet medierne og bliver fortrolige med dem. Sociale medier er ikke svære medier – de har bare deres egne særkender og færdselsregler, som Elmose Kommunikation kan lære jer at navigere i.

På området ‘Privatliv’ og ‘Privacy’ underviser jeg i de bedste og mest brugervenlige værktøjer og metoder til at få mere kontrol over sine personlige oplysninger og træde ud af ‘filter-boblen’.

Foredrag
Hvilke udfordringer tumler andre virksomheder og onlinekommunikatører med ? Hvilke nye tendenser viser sig i horisonten?

Elmose Kommunikation leverer et grundigt indblik i, hvilke nye tendenser og værktøjer vi allerede nu kan se konturerne af – og som måske i morgen er lige så centrale i vores liv som Facebook og Twitter.

Hvad skal vi være opmærksomme på, hvis vi ønsker at bevare vores privatliv online – og hvor ligger udfordringerne.

Ring på 23 20 73 30 eller skriv kim[at]elmose.com for at høre nærmere.